sâmbătă, 5 iulie 2014

CURS DE PROSPERITATE FINANCIARĂ PERSONALIZAT ŞI INDIVIDUALIZAT PENTRU FIECARE PARTICIPANT



CURS DE PROSPERITATE FINANCIARĂ PERSONALIZAT ŞI INDIVIDUALIZAT PENTRU FIECARE PARTICIPANT


FIECARE DINTRE NOI MERITĂM MAI MULŢI BANI! ASTA NE E CLAR LA TOŢI, NU?! : )
MAJORITATEA DINTRE NOI ÎNSĂ NE CONCENTRĂM PE MUNCĂ, NU PE BANI, NU PE REZULTATUL FINAL, CARE ESTE PROSPERITATEA ŞI FERICIREA NOASTRĂ!
BANII SUNT ÎNSĂ ATRAŞI DE O VIZIUNE CLARĂ ŞI DINAMICĂ, PUTERNICĂ ŞI INTERACTIVĂ!
O VIZUALIZARE INDIVIDUALĂ PERSONALIZATĂ A BANILOR TĂI PE CARE ÎI MERIŢI FACE CÂT 1000 DE CUVINTE ŞI CÂT 1000 DE ORE DE MUNCĂ!
URMEAZĂ ACEST CURS CARE ÎŢI VA ADUCE DE LUNA ACEASTA BANII CARE ÎI MERIŢI ÎN VIAŢA TA!



Motto: În societatea actuală trăim un mare paradox, chiar dacă trăim într-o lume creştină: cerem prea puţin şi în acelaşi timp oferim prea puţin, pentru că nu ştim cum să le facem bine, pe nici una dintre ele şi nu pentru că nu ne-am dori intens aceastea.
                                                                                           Mircea Eliade

Tu nu eşti născut ca un ratat, tu nu eşti născut ca un câştigător, tu eşti născut ca un cel care poate alege.
                              - din înţelepciunea contemporană a facebook-ului : )

-       Cursul se va ţine on-line sau telefonic, timp de minim 5 ore, pe parcursul a 3 zile.
-        Cursul este one on one”, prin telefon mobil sau fix sau preferabil prin skype sau yahoo messenger, doar cu voce, se poate folosi un singur nume sau pseudonim, discreţia asigurată.
-        Cursul se va folosi de tehnici de Vizualizare Individuală Personalizate (VIP), adaptate strict la scopul şi personalitatea participantului, tehnici de pshihanaliză aplicată, tehnici avansate de lucru cu subconştientul şi conştientul dvs, tehnici de consiliere vocaţională şi motivaţională, tehnici folosite şi în filmul The Secret”, care să declanşeze rapid şi eficient succesul dvs financiar de scurtă şi lungă durată!
-       Cursul este structrat pe 3 nivele:
-       Nivelul 1 VIP costă 100 de lei şi după aceste 5 ore va trebui să fii capabil să atragi în viaţa ta un câştig lunar între 500 şi 1000 €!
-        Nivelul 2 VIP costă 10 % din viitorul câştig de 2000 pe care vei fii capabil să îi atragi în viaţa ta ca un câştig lunar!
-        Nivelul 3 VIP costă 10 % din viitorul câştig de 4000 pe care vei fii capabil să îi atragi în viaţa ta ca un câştig lunar!
-       Nivelele se fac în ordine succesivă, nu se pot sări, iar dacă nu este atins unul dintre ele nu se poate trece la următorul, până ce nivelul actual nu este stăpânit.
-       Se stabileste de comun accord o programare, se discută prima oră, în prima zi şi ne convingem reciproc, eu de dvs - dacă puteţi şi dacă cu adevărat vă doriţi şi sunteţi pregătit să dezvoltaţi prin acest curs, acum, succesul dvs financiar, iar dacă şi dvs veţi fi convins că tehnicile de care vom vorbi sunt rapide şi eficiente pentru dvs atunci trecem la celelalte 4 ore şi îmi puteţi trimite a doua zi banii în cont, iar eu voi continua să structurez pentru dvs un curs de Vizualizare Individuală Personalizată (VIP) pentru a vă atinge succesul dvs financiar de scurtă şi lungă durată!
-       Atenţie vă rog! Îmi rezerv dreptul să refuz acele persoane pe care le voi simţi că nu sunt pregătite să lucrăm împreună intens şi eficient, total şi perseverent, precum şi acele persoane fără bun simţ şi discernământ!
-       După acest curs, fiecare participant trebuie să fie capabil, singur să atingă nivelul financiar asumat, într-un timp mai scurt – minim 1 lună - sau mai lung – aceasta va ţine doar de perseverenţa şi efervescenţa sa interioară şi de dedicarea şi motivarea sa interioară puternică, pentru că tehnicile VIP vor face restul!
-       Atenţie! Tehnicile VIP sunt verificate de peste 8 ani de practică zilnică, nu au efecte secundare nocive, ci doar benefice, nu depăşesc limitele bunului simţ, ci doar ale propriilor limitări conştient şi inconştient asumate! În plus, tehnicile VIP nu accordă un loc important terapeutului, ci doar participantului, pentru că o dată însuşite, individualizate şi personalizate, numai este nevoie de terapeut, pentru că fiecare va deveni astfel propriul terapeut, înţelegându-şi singur pârghiile motivaţionale şi de eficientizare practică, de vizualizare şi imagistică personală, de declic intuitiv-emoţional şi de autodezvoltare şi autodeterminare personală!
-     Tehnicile VIP te iau de acolo de unde te afli acum, te ajută să îţi ajustezi viziunea, să îţi calibrezi forţele şi atu-urile interioare, te ajută să îţi determini scopul şi apoi să te focalizezi constant plin de aspiraţie interioară, puternic prin eficienţă, plin de idei personale inovatoare, surprinzător de rapide în efecte şi cu un entuziasm debordant asupra atragerii în viaţa ta a acelui scop benefic, util şi necesar pentru tine, pe care îl meriţi şi pe care universul întreg ţi-l dăruie cu bucurie!

Contact:
Tel:  0724828949,
putereavizualizarii.blogspot.com
Skype: Vizualizare Creatoare

Niciun comentariu:

PUTEREA VIZUALIZĂRII CREATOARE BENEFICE ÎŢI STĂ ACUM LA DISPOZIŢIE! DACĂ AI NEVOIE FOLOSEŞTE-O!