CĂRȚIhttp://www.elefant.ro/carti/audiobooks/motivational/vizualizarea-puterea-ta-invizibila-ii-cd-169253.html

Vizualizarea. Puterea ta invizibila (2 CD)

(0 voturi)
40,00 lei
Nu este in stoc
Prezentare
Gerard Barend (1887-1956) a fost unul din maestrii Stiintei Mentale, unul din curentele cele mai puternice ale scolii Noii Gandiri, din prima jumatate a secolului XX. Conceptele filozofice ale vremii includeau, intre altele, referiri la Legea Atractiei, capacitatea de a influenta evenimentele prin puterea mintii, si descrierea modului in care Universul isi proiecteaza realitatea observabila. Aceste idei, aproape un secol mai tarziu, au fost reluate si adaptate in celebrul The Secret si se regasesc azi in portofoliul majoritatii autorilor de literatura de dezvoltare personala.
Vizualizarea. Puterea ta invizibila, audiobook aparut la editura Audiosfera, este cea mai importanta lucrare a lui G. Barend. Vei afla de aici cum poti utiliza puterea vizualizarii si alte procese mentale pentru a-ti transforma viata. Este un ghid simplu, si de aceea extrem de puternic.
„Cu totii avem mai multa putere si mai multe posibilitati decat ne dam seama, iar vizualizarea este una dintre cele mai mari. Ea ne extinde posiblitatile de observare. Daca ne gandim pentru o clipa, ne dam seama ca Universul, pentru a exista, trebuie sa fie rezultatul unei minti cosmice.“ - G. Barend
Durata: 123 min.
Produs publicat in 2011 de Audiosfera
Tip coperta: Audiobook
ISBN: 9780470050972

Vizualizarea creativa. Folositi-va puterea imaginatiei pentru a crea tot ce va doriti in viata

PrezentareAcest ghid clasic, din care s-au vandut peste sase milioane de exemplare, contine numeroase exercitii si tehnici care va pot ajuta sa va folositi puterea imaginatiei pentru a crea ceea ce va doriti in viata, pentru a scapa de obisnuintele negative, a creste respectul de sine, a realiza obiectivele vizate in cariera, a deveni mai prosperi, mai creativi, mai sanatosi etc.
Cartea va poate ajuta sa stapaniti mai bine cursul propriei vieti.
Produs publicat in 2007 de Meteor Press
Data aparitiei: Ianuarie 2007
Colectia Dezvoltare personala
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 176
ISBN: 978-973-728-217-0

Niciun comentariu:

PUTEREA VIZUALIZĂRII CREATOARE BENEFICE ÎŢI STĂ ACUM LA DISPOZIŢIE! DACĂ AI NEVOIE FOLOSEŞTE-O!