sâmbătă, 12 iunie 2010

New-s!


Puterea de a VIZUALIZA:
Între ceea ce eşti, Între ceea ce vrei şi
Între ceea ce ai,
cu adevărat nevoie
să fi şi să ai!

Fiecare dintre noi urmăreşte pe tot parcursul vieţii noastre să atingă un echilibru interior, o stare de armonie şi de fericire, mai mult sau mai puţin conştient şi focalizat pe aceasta, conferită şi din îmbinarea alegerilor noastre, pe care viaţa ni le cere să le facem, în fiecare zi!
Aceste alegeri oscilează întotdeauna între 4 principale coordonate:
1. Între ceea ce noi suntem deja, cu tot bagajul nostru ca şi peronalitate şi spirit;
2. Între ceea ce noi ne dorim să fim şi să avem, în funcţie de: ceea ce ne împlineşte cel mai mult şi spre ceea ce tindem – am putea zice, încă din copilărie şi care ne face astfel extrem de fericiţi, prin expansionarea potenţialului nostru la limitele maxime ale fericirii şi ale succesului - prin aceasta tindem spre îndeplinirea misiunii şi a menirii noastre spirituale;
3. Între ceea ce viaţa cotidiană şi socială ne cere să fim şi să avem – carieră, slujbă, casă, bani, confort, etc.
4. Între ceea ce noi propunem şi Dumnezeu dispune, dacă şi noi merităm aceasta, dacă aceasta este divin integrat, benefic şi armonios pentru noi şi pentru ceilalţi, din ceea ce noi Îi cerem şi vizualizăm astfel cu anticipaţie şi recunoştiinţă, să primim de la noi, de la viaţa noastră, de la Legile Universal Valabile şi de la Creator Însuşi!
Majoritatea dintre noi ne ocupăm să ne împlinim - satisfacem aceste coordonate vectoriale de bază ale vieţii şi fiinţei noastre, dar trebuie să recunoaştem că o facem într-un mod şi în timpi fragmentari, aparent haotic şi aleatoriu, pe măsură ce o mai completăm pe una, trecem apoi la alta, fără a o fi finalizat pe prima, iar apoi o alta, devine şi ea imediat necesară sau se acumulează în timp şi cere imperios să fie echilibrată şi împlinită şi ea!
Aceasta noi o facem instinctiv, cum ştim mai bine sau cum am învăţat prin exemplu mimetic de la alţii sau şi mai rar, printr-un act conştient de pregătire autodidactă sau prin tehnicile de autovizualizare, înţelept, cu discernământ şi eficienţă, aplicate, oferite acum. Acesta este un act viu, captivant şi interesant la maxim, regenerator şi cu o foarte mare eficienţă în raportul dintre timpul şi enegia investită şi momentele eficientizării şi materializării efective a scopurilor vizualizate!
Aplicând împreună o vizualizare clară, obiectivă, printr-o Imagine Personalizată, doar pentru tine şi apoi amplificată printr-un Film Personalizat, dedicat ţie, succeselor tale prezente şi viitoare şi dublate aceste efecte, cu un fundal sonor, alcătuit din muzica preferată, presărată cu Ideile Tele Forţă, atât liminale, cât şi subliminale, Idei de care ai acum cel mai mult nevoie, constituie o tehnică unică la ora actuală şi cu un impact major şi benefic asupra propriei persoane şi ascensiuni în viaţă! Apoi vei primi instrucţinui exacte şi adaptate propriei tale puteri de vizualizare şi concentrare, propriei tale necesităţi imediate şi motivaţii vizionare şi o asistenţă susţinută on-line, pe parcursul primelor 50 de zile de la aplicarea fiecărui proiect demarat împreună, pentru ca materializarea obiectivelor propuse şi surprinse mai sus, în aceste cadre audio-vizuale individualizate, să fie finalizată cu bine!
Aşa vei ajunge să îţi îndeplineşti obiectivele propuse, pe diferitele nivele ale fiinţei tale, mult mai rapid, mai eficient şi vei ajunge să înţelegi trăindu-le, care este balanţa viabilă a vieţii tale şi oaza ta de fericire şi împlinire, fiind mult mai conştient şi integrând mai armonios primele patru coordonate ale vieţii, expuse la început!
Dacă ar fi so spunem cu alte cuvinte, ar suna cam aşa:
Dacă vrei să simţi că zbori dincolo de orizonturile proprii, cu inima şi cu respiraţia la gură, cu toate pânzele în vânt şi cu viteză maximă spre cele mai profunde, mai îndrăzneţe şi mai complete visuri ale tale, care te lasă chiar şi pe tine cu gura căscată de uimire şi de încântare, fără respiraţie şi îţi explodează în toată fiinţa, în mii de curcubee, într-o fericire extatică, adolescentină, preaplină de un entuziasm copleşitor, de intensităţi ameţitoare şi de o fericire ce îţi erupe prin toţi porii finţei, într-un hohot imens de râs, ce te face să sari în sus şi să te îmbrăţişezi singur şi prin tine, tot universul!...atunci deja ai făcut primii paşi spre aceste orizonturi ale profunzimilor tale, cu umirea inimii tale de copil, renăscut în lumina sublimelor aspiraţii, prin care finţa ta este mai aproape de eternitate şi de Sinele tău Divin!
Fi gata să îţi îndeplineşti toate dorinţele şi toate aspiraţiile tale, bând până la ultima picătură, ambrozia fericirii, pentru aţi da mai apoi seama, că Fericirea nu depinde de nimic exterior şi că este starea ta naturală, încă din momentul creaţiei! Adu-ţi doar aminte că eşti Fericirea însăşi!
Poate că îţi va fi de folos faptul, că îţi vei permite să visezi cu ochii deschişi şi să îţi vezi anticipat visurile cu ochii, dar acel val de bucurie şi de entuziasm care te va cuprinde atunci, îţi va re-aduce în momentul prezent bucuria de a trăi şi îţi va descătuşa energiile gigantice din interiorul tău, de la copilul, adolescentul şi înţeleptul de altădată şi până la copilul, adolescentul şi înţeleptul de acum!
Da, îndeplinirea viselor copilăriei şi adolescenţei şi maturităţii noastre, ne aduce în pragul fericirii şi ne ajută astfel să ne dăm mai uşor seama că Fericirea este o stare, a noastră firească, necondiţionată neaparat de ceva exterior, dar de care, acel ceva din exterior - cum ar fi îndeplinirea unor vise, dorinţe, aspiraţii - puternice din viaţa noastră - ne amintesc din nou, de această stare de Fericire, cu atât de multe valenţe şi intensităţi, pe care merită şi merităm să o trăim, cât mai des şi mai plenar!
FERICIREA TA TRANSFORMĂ SIGUR LUMEA (TA, CHIAR ŞI NUMAI CEA DIN JURUL TĂU) ÎNTR-O LUME MAI FERICITĂ!
Mod de lucru: Se stabilesc împreună, on-line: programarea, detaliile dorite, se achită suma tarifară în cont bancar şi se trece la realizarea materialului. În câteva zile, de colaborări on-line, concretizăm, ceea ce doriţi şi vi se trimite în e-mail. Aceasta este valabil la fiecare dintre cele 5 opţiuni. Mai multe detalii pe blog sau la adresele de e-mail!

Tarife:
1. O Imagine Personalizată: 30 Ron
2. Un Film Personalizat: 50 Ron – minim 3 minute
3. Un Audioclip Personalizat: 30 Ron - 30 Ron - minim 3 minute – cu liminale şi subliminale audio
4. Cursuri Pregătitoare: 20 Ron – tipărite şi on-line
5. Asistenţă On-line pentru primele 50 de zile, ale fiecărui proiect – 50 Ron – minim 30 de minute/săptămână

Alte Informaţii şi Contact:

http://putereavizualizarii.blogspot.com/
vizualizarecreatoare@yahoo.com
putereavizualizarii@gmail.com  


Tel: 0724828949

P.S: Îmi rezerv dreptul să refuz toate acele cereri care nu se încadrează în ceea ce este benefic şi divin integrat, în principiile bunului simţ, în principiile moralei şi esteticii frumosului şi armoniei!

Un comentariu:

Geometrie Sacra spunea...

Vizualizarea este un mijloc spiritual extrem de puternic, recomand lucrarile create de arta Emrys, sunt foarte frumoase inspirate si eficiente!

PUTEREA VIZUALIZĂRII CREATOARE BENEFICE ÎŢI STĂ ACUM LA DISPOZIŢIE! DACĂ AI NEVOIE FOLOSEŞTE-O!