luni, 14 decembrie 2009

Bine ati venit!




-->
PUTEREA VIZUALIZĂRII EFICIENTE
ŞI A IMAGINAŢIEI CREATOARE
BENEFICE ŞI DIVIN INTEGRATE


-->
În ultimii ani am început să auzim tot mai mult de puterea gândului asupra materiei, despre puterea vizualizării creative şi a importanţei sale pentru viaţa noastră cotidiană! O dată cu lansarea filmului “The Secret”, internetul a expodat cu informaţii noi despre Legea Atracţiei Universale şi despre alte chei, tehnici şi metode de a atrage prin puterea minţii, a vizualizării anticipate a succesului şi a prosperităţii în viaţa noastră!
Şi după cum ştim, cu cât se vorbeşte mai mult de un subiect de o asemenea vastitate, cu atât misterul şi atracţia din jurul său creşte! Am ajuns să intuim mulţi dintre noi că un asemenea proces tainic este cu putinţă, dar încă nu ştim cum să aplicăm toate acestea pentru ca şi noi să trăim toate aceste lucruri minunate, pe care fiecare om şi le doreşte, din plin.
Multă lume vorbeşte despre acestea, dar rămân surprins că toată informaţia care se vehiculează este doar cu un caracter general, atât filmul “The Secret”, cât şi întreaga literatură scrisă despre Legea Atracţiei tratează doar o parte din acest mecanism foarte complex, nu se vorbeşte încă de o continuare şi nici de o etapizare clară a efectelor, tehnicilor şi etapelor de înaintea şi după aplicarea Secretului. Ca să numai vorbim de faptul, că deşi peste tot se flutură informaţii cu un caracter general, încă nu a apărut ideea că toate acestea pot fi şi mai eficiente dacă s-ar aplica individual, personalizat, de la om la om.
Ei bine, eu mi-am propus să dezvolt o asemenea viziune şi într-o manieră inovatoare şi obiectivă, să lansez şi prin acest blog ideea unei posibilităţi cu o foarte mare aplicabilitate în viaţa noastră cotidiană, aceea de a Vizualiza Creativ şi Benefic Integrat! Eu am aplicat toate acestea într-o formă sau alta, ca şi mulţi alţi contemporani. Eficienţa este mult mai mare dacă se folosesc mai multe pârghii şi metode, care să acţioneze concomitent din mai multe părţi, astfel încât eficienţa să fie mai rapidă ducând la materializarea scopului propus. Trebuie ţinut cont şi de mentalităţile şi arhetipurile curente predominante acum, de fiziologia umană, de viteza societăţii în care trăim şi de alte aspecte profunde, care aplicate împreună pot garanta nişte rezultate mult mai rapide şi mai eficiente. Va fi pentru mulţi dintre noi un exerciţiu asemănător mersului pe bicicletă! La început putem aprofunda Secretul împreună!
Dacă ar fi să o spun şi altfel, ar suna cam aşa:
Dacă vrei să simţi că zbori dincolo de orizonturile proprii, cu inima şi cu respiraţia la gură, cu toate pânzele în vânt şi cu viteză maximă spre cele mai profunde, mai îndrăzneţe şi mai complete visuri ale tale, care te lasă chiar şi pe tine cu gura căscată de uimire şi de încântare, fără respiraţie şi îţi explodează în toată fiinţa în mii de curcubee, într-o fericire extatică, adolescentină, preaplină de un entuziasm copleşitor, de intensităţi ameţitoare şi de o fericire ce îţi erupe prin toţi porii finţei într-un hohot imens de râs, ce te face să sari în sus şi să te îmbrăţişezi singur şi prin tine, tot universul!...atunci deja ai făcut primii paşi spre aceste orizonturi ale profunzimilor tale, cu umirea inimii tale de copil renăscut în lumina sublimelor aspiraţii prin care finţa ta este mai aproape de eternitate şi de Sinele tău Divin!
Fi gata să îţi îndeplineşti toate dorinţele şi toate aspiraţiile tale, bând până la ultima picătură, ambrozia fericirii, pentru aţi da mai apoi seama, că Fericirea nu depinde de nimic exterior şi că este starea ta naturală, încă din momentul creaţiei! Adu-ţi doar aminte că eşti Fericirea însăşi!
Poate că îţi va fi de folos faptul, că îţi vei permite să visezi cu ochii deschişi şi să îţi vezi anticipat visurile cu ochii, dar acel val de bucurie şi de entuziasm care te va cuprinde atunci, îţi va re-aduce în momentul prezent bucuria de a trăi şi îţi va descătuşa energiile gigantice din interiorul tău, de la copilul, adolescentul şi înţeleptul de altădată şi până la copilul, adolescentul şi înţeleptul de acum!
Da, îndeplinirea viselor copilăriei şi adolescenţei şi maturităţii noastre din toată viaţa, ne aduce în pragul fericirii şi ne ajută astfel să ne dăm mai uşor seama că Fericirea este o stare a noastră firească, necondiţionată neaparat de ceva exterior, dar de care ceva din exterior - cum ar fi îndeplinirea unor vise, dorinţe, aspiraţii, puternice din viaţa noastră - ne amintesc din nou de această stare de Fericire, cu atât de multe valenţe şi intensităţi, pe care merită şi merităm să o trăim, cât mai des şi mai plenar!
FERICIREA TA TRANSFORMĂ SIGUR LUMEA (TA, CHIAR ŞI NUMAI CEA DIN JURUL TĂU) ÎNTR-O LUME MAI FERICITĂ!

Vă oferim acum o ofertă unică, originală şi
foarte eficientă, în felul ei:

APLICAŢII ALE LEGII ATRACŢIEI UNIVERSALE INDIVIDUALIZATE ŞI PERSONALIZATE, PE MAI MULTE NIVELE ALE FINŢEI, PENTRU FIECARE CLIENT ÎN PARTE!

“O IMAGINE CLARĂ FACE MAI MULT DECÂT
1.000 DE CUVINTE!
O TRĂIRE INTENSĂ ŞI EUFORICĂ ASOCIATĂ ŞI GENERATĂ DE ACEEA IMAGINE, FACE MAI MULT DECÂT
10.000 DE CUVINTE!
O BUCURIE A REUŞITEI ŞI O MULŢUMIRE ANTICIPATĂ ADRESATĂ DIVINULUI, ÎMPREUNĂ CU O STARE DE
COPIL ŞI DE ABANDONARE, ÎN FAŢA GRAŢIEI DIVINE,
FACE CÂT 100.000 DE CUVINTE!
O MENTALIZARE FERMĂ ŞI CONTANTĂ, PLINĂ DE UN ENTUZIASM EUFORIC ŞI DE O ANTICIPARE A REUŞITEI, TRĂITĂ FRENETIC, CU INIMA LA GURĂ, FACE CÂT SUTE DE ORE DE AŞTEPTARE SACADATĂ ŞI ÎNTRERUPTĂ DE ALTE GRIJI COTIDIENE!
O O IMAGINE CLARĂ FACE CÂT ZECI DE ORE
DE CĂUTĂRI ŞI EFORTURI DISPERSATE!
ÎNSĂ, ATENŢIE VĂ ROG:

ABIA O IMAGINE PERSONALIZATĂ A ASPIRAŢIILOR ŞI A ŢELURILOR NOASTRE ÎN VIAŢĂ, CREEAZĂ O VIZIUNE CE CREEAZĂ O ATITUDINE, CARE CREEAZĂ O APTITIDINE, CE GENEREAZĂ APOI UN CARACTER ŞI O REUŞITĂ CONSTANTĂ ÎN VIAŢĂ, PRIN MENŢINEREA ŞI CULTIVAREA REZONANŢELOR BENEFICE ŞI DIVIN INTEGRATE CE SUNT GENERATE DE ACEEA IMAGINE PERSONALIZATĂ A ASPIRAŢIILOR ŞI A ŢELURILOR NOASTRE!
DEPINDE DE NOI FELUL ACŢIUNILOR ŞI AL CARACTERULUI NOSTRU NOU FORMAT, CARE NE-AU DUS LA ACEEA REUŞITĂ MIRIFICĂ ŞI DEOSEBITĂ ŞI...
ACEASTA FACE CÂT 1 MILION DE CUVINTE!
FORŢA UNEI ASEMENI IMAGINI PERSONALIZATE SE MATERIALIZEAZĂ APROAPE INSTANTANEU
ÎN VIAŢA NOASTRĂ!
PENTRU ACEASTA ESTE NEVOIE CA ACEEA IMAGINE SĂ FIE VIZUALIZATĂ POATE CHIAR DE 1 MILION DE ORI ŞI PRINTR-UN MILION DE SIMŢURI ŞI SITUAŢII! DACĂ REALIZĂM UN CALCUL SIMPLU ACEL MAXIM DE 1 MILION DE ORI DE VIZUALIZAT, SE ÎNSUMEAZĂ ÎN DOAR CÂTEVA SĂPTĂMÂNI! ACEASTA ESTE DE PREFERAT DIN PLIN UNUI MILION DE ORE DE EFORTURI FIZICE ŞI CĂUTĂRI! DACĂ SUNTEŢI DE ACCORD CU ACESTEA,
CITIŢI MAI DEPARTE VĂ ROG: )"
ÎN PLUS:
Liminalele şi Subliminalele audio personalizate, dublează totul!
Un film personalizat, realizat din toate acestea, triplează totul!
Iar o dată rezonaţa deschisă şi crescută constant, va atrage
Graţia Divină a Manifestării scopului dorit în Viaţa Noastră!

Cum? Când? Cât? De ce? Pentru ce? Până când?
Parcă...hm...încep... să apară...rezultate...uimitor...de rapid...Oau!...si sunt atât de eficiente...Oau!... şi de extraordinare!!!
: )
TOATE ACESTEA SUNT ETAPE CE LE VOM
URCA ÎMPREUNĂ,
DE LA OM LA OM: NOI DOI ŞI APOI VOI DOI:
DE LA OM LA DIVIN!


Iată în ce constă Un pachet complet,
pentru ca toate acestea să devină realizabile şi în viaţa ta:
– Cele 5 Produse de Bază:

1. O Imagine Personalizată – este o imagine creată virtual şi care poate cuprinde pe lângă o imagine de a ta, personală, care să exprime o anumită stare şi încărcătură sufletească, şi alte proiecţii sau obiecte, scopuri pe care vrei să le ai şi să le atingi în viitorul apropiat. De ex: vei putea fi tu lângă maşina sau femeia visurilor tale sau tu în mijlocul teancurilor de bani pe care îi vei câştiga sau tu cu noul tău corp sau tu lângă casa visurilor tale, etc. etc. Binenţeles că fiecare va putea identifica pe rând şi pe mai multe niveluri ale fiinţei sale ceea ce doreşte sau aspiră să fie sau să obţină!
Principiul e simplu: cu cât vezi mai des, mai detaliat şi mai viu, imaginea a ceea ce vrei să ai sau să fi, cu atât mai repede aceasta devii sau obţii!
2. Un Audioclip – este o înregistrare audio – în format mp3 – în care este de preferat să vă înregistraţi nişte idei forţă şi care să fie apoi aranjate ca nişte sugestii liminale – abia audibile, pe un fundal sonor sau pot fi făcute şi ca subliminale, pentru ca să ajungă mai uşor în subconştientul dmv!
Le veţi putea audia oricând doriţi: în drum spre servici, la servici, când dormiţi, când veţi privi Imaginea Personalizată, etc.
3. Un film Personalizat – este un film cu imagini sau filmări video cu dmv. pe care vom adăuga mesaje scrise – liminale sau subliminale – după cum doriţi – cu idei forţă – pot fi aceleaşi din Audioclipul Personalizat!
4. Un Set de Informaţii - necesare lucrului efectiv şi ştiinţific pentru concretizarea Imaginii sau a Filmului Personalizat. Fără de ele a lucra după ureche e mai greu.
5. Un Program de Asistenţa on-line – vor fi necesare, de la caz la caz, un minim de 30 min/săptămână pe o perioadă de 50 de zile cât va fi un ciclu complet necesar pentru ca unul dintre primele 3 Produse să ajungă în subconştientul dmv. şi de acolo să iasă şi să materializeze, să atragă în viaţa dmv. scopul dorit!

Idea este cam aşa : ) cu cât vei re-vedea, re-auzi, re-imagina, re-vizualiza mai mult şi din mai multe puncte de vedere şi percepţie şi după nişte metode precise, ceea ce tu îţi doreşti să ai sau să fi, cu atât mai repede le vei obţine! În plus vei beneficia de asistenţa unei voci binevoitoare care îţi va readuce aminte reţeta succesului şi cu care vei putea vorbi şi analiza concret rezultatele!
Legea Atracţiei Universale funcţionează din plin pentru cine ştie să o aplice!
Se poate realiza şi comanda fie doar o Imagine Personalizată şi Audioclipul Personalizat sau doar Filmul Personalizat, cu Audioclipul ca fundal sonor!

Însă pentru efectul maxim este indicat pachetul complet, pentru că doar astfel cercul succesului este închis şi transformat într-o spirală ascendentă a succesului!

- 1. Pt. o Imagine Personalizată – 30 RON
- dacă vreţi mai multe asemenea Imagini personalizate pentru mai multe niveluri ale fiinţei se pot realiza, dar pe rând!
- Ca Extraopţiune aici se poate realiza o carte, o revistă de ex. cu viaţa dmv. personală, cu realizările proprii, etc. gen Cadou Unic! Va trebui să aveţi şi materiale pt. aşa ceva...sau le putem face virtual.
- 2. Pt. Un Audioclip cu Liminalele şi Subliminalele audio personalizate – minim 3 minute - 30 RON
- dacă vreţi mai multe minute se negociază în funcţie de durată şi de comanda finală.
- 3. Pt. Un film Personalizat – de minim de 3 minute - 50 RON
- dacă vreţi mai multe minute se negociază în funcţie de durată şi de comanda finală!
- Ca Extraopţiune aici se poate realiza un film, de ex. O declaraţie de dragoste inedită sau un colaj din viaţa dmv. personală, realizările proprii, etc. gen Cadou Unic! Va trebui să aveţi şi materiale pt. aşa ceva...sau le putem face virtual.
Produsele 4 şi 5 nu sunt obligatorii, dar sunt de recomandat pentru ca rezultatul final să fie atins!
- 4. Primirea în e-mail a informaţiilor necesare lucrului efectiv şi ştiinţific pentru concretizarea Imaginii sau a Filmului Personalizat – 30 RON.
- 5. Asistenţa on-line – 30 min/săptămână pe o perioadă de 50 de zile - 50 RON.
Un pachet complet ajunge la un
minim de 180 de Ron!
Aveţi dreptul la fiecare din primele 3 produse să cereţi încă maxim 3 modificări, tot în acest tarif, pe parcursul primelor 7 zile de la primul colaj primit!
Oricum vom putea negocia fiecare cerere în funcţie de pachetul final ales şi apoi detalia online sau la telefon fiecare pas, fiecare extraopţiune pe care o doriţi să o adăugaţi pachetului iniţial, pentru a trece la următorul pas, după un comun accord eficient şi reciproc avantajos!

Ordinea etapelor colaborării noastre pentru fiecare din aceste 3 produse de bază, realizate pe rând sau simultan este următoarea:
1. Îmi ve-ţi descrie, în scris, prin e-mail, cât mai amănunţit, cum vă doriţi să arate Imaginea dmv. Personalizată (şi/sau Filmul şi Audioclipul) a ceea ce vreţi să vizualizaţi = să aduceţi, obţineţi în viaţa dumneavoastră;
2. Dacă lucrurile nu sunt încă foarte clare, vă trimit un chestionar simplu, pe care o să vă rog să îl completaţi şi apoi stabilim detaliile şi imaginile care v-ar plăcea să compună:
- Imaginea Personalizată din Legenda Personală;
- imaginile filmate pentru videoclipul peronalizat de minim 3 min;
- muzica şi cuvintele pentru înregistrarea audio – dacă există posibilitatea – de preferat este să vă înregistraţi propria voce – prelucrarea şi forma finală le facem ulterior;
3. Îmi trimeţi imagini (şi/sau fimări video, înregistrări audio) cu dmv. pe care le stabilim împreună, că corespund cel mai bine integrării în Imaginea Personalizată sau Filmul Personalizat de Vizualizat;
4. Ve-ţi lua încă o dată la cunoştiinţă condiţiile colaborării noastre – le putem discuta pe scurt, deşi ele sunt clar expuse pe blog şi vedem dacă totul e ok până la acel pas;
5. Se livrează în contul pe care vi-l trimit personal banii, conform tarifului ales de dmv;
6. După confirmarea plăţii – în 24-48 de ore, se întocmeşte deja primul colaj al Imaginii Personalizate şi/sau al Filmului Personalizat!
Dacă nu se va face plata, colaborarea noastră se va încheia aici!
În ritmul de câţiva clienţi noi pe zi, solicitarea va putea fi programată, în funcţie de numărul de solicitări şi de felul şi cantitatea cererii dmv. Apoi vă trimit prin e-mail produsul. De aici putem începe să discutăm on-line la microfon sau la telefon;
7. Se achită în cont, suma tarifară pentru etapă următoare care este primirea informaţiilor în e-mail şi direct on-line, care vă vor fi necesare lucrului efectiv şi ştiinţific, pentru concretizarea Imaginii sau a Filmului Personalizat!
8. Primiţi a doua zi după confirmarea plăţii, informaţiile şi asistenţa on-line necesare eficientizării Vizualizării Creatoare;
9. Se va plăti apoi, tot anticipat şi pentru asistenţa on-line pe termen lung, al întregului ciclu necesar ca programul să dea roadele dorite – minim 30 min/săptămână pe o perioadă de 50 de zile;
10. Vom mai discuta apoi periodic, dacă se doreşte, după un anumit program stabilit de comun accord, pentru a vedea şi contoriza rezultatele pe termen mediu şi lung;
11. Putem dicuta apoi împreună, următoarea etapă care veţi simţi că o doriţi în viaţa dmv, după, ce aţi obţinut deja o dată efectul şi rezultatul dorit!
12. Putem folosi doar prenumele sau pseudonime! Confidenţialitatea este asigurată 100%! Vom putea vorbi mai târziu şi prin e-mail, messenger – yahoo sau skype. Se poate şi prin microfon sau telefon, dar doar după primele etape!
Îmi rezerv dreptul să refuz toate acele cereri care
nu se încadrează
în ceea ce este benefic şi divin integrat în
principiile bunului simţ,
în principiile moralei şi esteticii frumosului şi armoniei!
De asemenea banii nu se returnează! Există suficient timp
între primele etape şi detalii pe blog pentru a vă
hotărî dacă vreţi sau nu
să realizăm împreună un asemenea proiect!
Eu voi urmări să intervin cât mai puţin în viziunea dmv
şi şi atunci,
doar pentru a ajuta sau a oferi o sugestie constructivă
sau o informaţie
de natură tehnică a reţetei succesului şi a
Legii Atracţiei Universale!


Bob Proctor a organizat şi la noi în România, asemenea sesiuni excelente, despre Legea Atracţiei şi despre filmul “The Secret”! E adevărat că doar biletul de intrare la un asemenea seminar costa între 245, 399 şi 1299 de euro! Nu că nu ar merita banii! Însă mulţi dintre cei care au participat acolo sau care citesc multe altele despre Legea Atracţiei pe internet, nu reuşesc să aplice cu rezultate maxime, aceste reţete reale ale succesului! Modul în care le particularizează şi mai apoi le aplică, ca şi formă, consistenţă, perseverenţă, impact şi durată lasă de dorit!
De aceea nu se obţin nici rezultatele mult aşteptate!
Acum însă aveţi soluţia! Ve-ţi vedea şi că aceşti bani nu sunt deloc o sumă mare, comparativ cu oferta pieţei, cu efectul benefic major produs în viaţa dmv, dar şi că în acelaşi timp vă vor şi solicita tacit să vă faceţi partea dmv. din acest angajament! Restul le vor rezolva, lucrul în doi şi perseverenţa!
Aici şi acum, o nouă fereastră spre fericire
vi se deschide în viaţă!
Probaţi-o, verificaţi-o şi bucuraţi-vă de reuşite!
Pentru prima dată în lume se pot combina pentru dmv.
eficient şi individualizat
Legea Atracţiei, cu Legea Realizării Perfecte, cu
Legea Succesului Deplin
şi cu Legea Rezonanţei Benefice, într-un mod direct şi personalizat,
pentru fiecare dintre dumneavoastră!
Astfel vei putea transforma lumea, începând şi
terminând cu tine însuţi!
Bonus pentru fiecare client:
După o primă comandă vom putea vorbi în paralel şi despre alte programe, tehnici şi imagini pentru: amplificarea inteligenţei şi a supramentalului, a atenţiei, a puterii de memorare, de focalizare şi de învăţare, de dezvoltare a imaginaţiei creative, a entuziasmului şi a plăcerii de a trăi, a simţului umorului, a voinţei, a discernământului, a stării de genialitate şi unicitate specifică fiecăruia dintre noi, a erosului sublim, a frumuseţii interioare şi exterioare, fizice, sufleteşti şi spirituale, pentru aromizarea şi crearea abundenţei pe toate nivelurile finţei în viaţa noastră!
În schimb, dacă sunteţi de accord, vă voi cere să completaţi un questionar, on-line, prin e-mail, cu întrebări generale legate de tabelele de valori şi credinţe şi aşteptări ale fiecăruia, binenţeles tot fără date cu caracter personal, tot anonim. Şi încă un questionar tot on-line, despre acest proiect şi modul meu de prezentare al lui către dmv. Ca informaţie, ca blog, ca reuşite, ca preţ, ca mod de autocunoaştere, etc.
Şi alte surprize şi provocări plăcute care vor mai urma: )
Reguli Universal Valabile ale Vizualizării Creatoare a Legilor Atracţiei Universale:
1. Trebuie să urmăriţi să aplicaţi constant şi în orarul stabilit Vizualizarea Creatoare! Pentru aceasta un mic Jurnal cu un grafic va fi necesar. Orice întrerupere amână rezultatul dorit şi v-o asumaţi!
2. Pentru a încărca şi mai mult Imaginea Personalizată sau Filmul Personalizat este recomandat să fie vizualizate find Singuri/e în cameră. Le puteţi arăta celorlalţi DOAR după ce ele au devenit realitate!
A arăta un asemenea produs care este o quintesenţă a aspiraţiilor şi a dorinţelor dmv. interioare, chiar şi cuiva apropiat, care însă nu vă este un prieten adevărat, acesta printr-o remarcă critică neconstructivă, poate să anuleze sau să întârzie foarte mult manifestarea acelei Imagini Personalizate în viaţa dmv! De ex. un Film Personalizat poate să aibă anumite imagini generale comune cu al altcuiva, dar nu va avea deloc acelaşi conţinut, aceaşi succesiune şi conţinut al ideilor! Pentru fiecare va fi creat ceva unic, original şi puternic adaptat pentru succesul dmv!
3. Contează foarte mult intensitatea aspiraţiei, vitalitatea şi concentrarea proprie şi constanţa vizualizării creatoare benefice pentru reuşita deplină! Dar ne vom da seama pe parcurs la care dintre acestea staţi mai bine şi la care nu şi ce se poate face.
4. Este recomandat pentru început, a aplica pentru cea mai imediat necesară dorinţă/aspiraţie – “pentru aţi testa forţele” – şi apoi pe rând se poate accede şi către alte nivele ale finţei sau chiar către scopurile cele mai importante în viaţă, cum ar fi cele legate de menirea şi misiunea vieţii noastre!
5. Nu trebuie să uităm niciodată că: “Omul propune şi Dumnezeu dispune” şi că orice lucru ce îl vizualizăm şi îl cerem în viaţa noastră, ne este dat de la Dumnezeu şi de la El trebuie să îl cerem şi tot Lui trebuie să Îi mulţumim!
Ceea ce putem face noi este să învăţăm să cerem şi apoi să oferim mai departe! De aceea vom urmări să învăţăm împreună şi să puteţi aplica şi singuri apoi Legea Ocultă a Relizării Perfecte – aşa cum este şi ea descrisă, (doar parţial, fără a trece la aplicaţii cheie, individualizate), în filmul “The Secret”!
Vor apărea o serie de sincronicităţi şi semne care ne vor arăta, la amândoi, separat, dacă aceea dorinţă merită sau nu, să fie materializată!


6. Aceste tehnici interactive de Vizualizare Creatoare, ne permit să ne atingem mult mai repede scopurile în viaţă – veţi vedea cu umire, ca şi mine şi ca mulţi alţii care le-au aplicat cu succes, că ceea ce noi ne chinuiam înainte să conştientizăm, prinşi în vârtejul cotidian – şi căutam să ne dăm seama ce am avea nevoie cu adevărat şi ce ne-ar face extrem de fericiţi şi împliniţi - doar şi această etapă, dura pentru noi, luni poate chiar ani! Acum deja vom avea la îndemână un instrumentar precis şi eficient pentru aceasta şi vom creşte vâzând cu ochii!
7. În plus putem trăi extrem de fericiţi şi mulţumiţi la superlativ, această viaţă, dacă vom avea curiozitatea şi pereseverenţa de a ne atinge ţelurile inimii noastre, care ne-au fost insuflate de Divin încă de la naştere pentru a le îndeplini!
8. Şi nu în ultimul rând vă putem asigura de o discreţie 100% şi de o participare directă, on-line, 1 la 1, la rezultat final al colaborării noastre!
9. Lucrul în echipă dă de multe ori rezultate foarte bune, iar prin aceea asistenţă online ulterioară, pe parcursul celor 50 de zile, când se încheie un ciclu complet, aceasta vine ca un sprijin, o motivaţie şi o asistenţă “angelică” binevoitoare, dar fermă pentru realizarea scopului iniţial!
10. Tarifele sunt calculate în aşa fel încât să acopere acele luni sau ani de efort secvenţial din partea dmv. şi acele ore de lucru ale mele asupra aceea ce doriţi să devină realitate în viaţa dmv. şi apoi acele ore de asistenţă susţinută, care vor finaliza cu succes scopurile propuse! Banii se vor interpune într-un mod armonios şi protector, între karma dmv. şi a mea şi vor fi un motiv în plus al eforturilor comune spre a reuşi!
11. Vă spun anticipat că trebuie să existe o deschidere reală şi sinceritate faţă de propria persoană, pentru a identifica şi realiza împreună, cele mai bune idei-forţă şi un anumit curaj în identificarea propriilor lipsuri, carenţe, frici sau eşecuri anterioare, care vă stau în cale, ca o alt fel de credinţă, dar negativă - şi vă separă pe voi înşivă, de propria fericire! Putem trece la început de drum împreună, peste o parte din ele, ca mai apoi să le surmontaţi definitiv şi singuri, prin graţia şi cu ajutorul Divinului!
12. Legat de persoana mea, ţin să vă spun că nu e atât de important omul din spatele acestei consilieri, ci eficienţa şi puterea extraordinară a acestor Tehnici de Vizualizare Creatoare şi de lucru cu propriul Subconştient şi cu propria Conştiinţă! Poate cel mai mult să conteze pentru voi, că eu însumi le-am aplicat cu succes în propria mea viaţă şi în ale altora! Cei serioşi şi deschişi care s-au lăsat ajutaţi, s-au ghidat ca şi mine, după “vârfurile” din viaţa lor şi au privit şi urcat mereu în sus spre Dumnezeu! Oricum fiecare clipă este unică şi fiecare studiu de caz, fiecare comandă nu va semăna cu o alta, de aceea vom învăţa şi vom creşte împreună!
Vă mulţumesc anticipat pentru înţelegere, pentru o bună comunicare şi pentru o frumoasă reuşită! Reuşim împreună!

P.S.
Orice întrebări, sugestii, opinii constructive, pot fi trimise la adresa de e-mail: 
vizualizarecreatoare@yahoo.com
putereavizualizarii@gmail.com  

Tel: 0724828949

P.P.S.
Mărturii:
“Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, am realizat tot ceea ce a fost până acum cu adevărat important în viaţa mea şi tot aşa voi continua, până la El! Amin!”
- autorul acestui blog : )
“Deşi am fost sceptică la început, ceva din mine îmi spunea în fiecare zi că nu am ce pierde şi că oferta de pe blog era mai mult decât clară şi acceptabilă. În plus chiar eu am încercat şi abandonat de câteva ori nişte proiecte similare. Şi am rămas umită cât de repede foarte multe lucruri s-au aranjat în viaţa mea şi ceea ce am vizualizat aproape că a dat apoi peste mine, mult mai repede decât mă aşteptam”
- Isabela Maria, profesoară universitară, 35 de ani, Constanţa
“Am sesizat că poate fi ceva unic în viaţă şi am luat-o ca pe o provocare cu mine însumi! Şi acum râd în hohote când văd ce bine mi-a reuşit Filmul Personalizat. Recunosc că mi-a luat ceva timp până să mă şi iau în serios! Îmi plăcea ideea! După ce am trăit pe pielea mea şi rezultatul, am rămas fără cuvinte! Dacă m-aş fi oprit la jumătate, era chiar cu puţin timp îniante de a se întâmpla minunea şi nu mi-aş fi iertat-o nicio-dată! E atât de frumoasă lângă mine acum! A contat că am plătit tot pachetul de la început şi asta m-a motivat oarecum până la ...primul miracol. Restul au urmat tot aşa de ...firesc!”
- Adrian, inginer IT, 25 de ani, Oradea
“Nu credeam că la vârsta mea, mai puteam învăţa atâtea de la mine şi de la viaţă şi nici că voi putea atrage atâta abundenţă şi fericire în viaţa mea! Sincer, nu mai credeam! Ştim bine cum o duc majoritatea pensionarilor din ziua de azi! Dar uite că misterele puse de Creator în noi şi Legile Sale Universale sunt un continuu miracol şi forţa lor este atotputernică la orice vârstă! Perseverenţa şi ştiinţa de a cere este ceea ce îl îmbunează pe Dumnezeu!”
- M, pensionară, 51 de ani, Sibiu
- vor mai urma -
Redau mai jos câteva citate care sunt foarte inspirate şi sugestive,
legat de ceea ce am vorbit mai sus:
Richard Bach – Învãţãturi pentru suflete avansate
Pentru a putea începe sã înveţi orice, trebuie sã laşi la o parte siguranţa pe care ţi-o dã ignoranţa.
Semnul de recunoaştere al ignoranţei tale este tãria cu care crezi în nedreptate şi în tragic. Ceea ce omida numeşte sfârşitul lumii, adevãratul maestru numeşte fluture.
Tu eşti cel care a cerut sã fie lãsat aici, pe acest Pãmânt, astfel încât sã poţi face ceva remarcabil, ceva care conteazã pentru tine, pe care nu ai fi putut sã-l faci nicãieri altundeva şi nici altcândva.
Singurele lucruri care conteazã cu adevãrat la sfârşitul sejurului tãu pe acest Pãmânt, sunt:
- Cât de frumos ai iubit?
- Care a fost calitatea iubirii tale?
Cum se împacã ceilalţi cu ceea ce îţi este dat ţie nu e treaba ta, ci a lor.
Cum anume vrei sã fi în urma acestei experienţe – în ce fel vrei sã te fi schimbat în urma ei?
Nimeni nu te obligã sã înveţi. Ai sã înveţi când ai sã vrei chiar tu.
Pentru ca tu sã te schimbi, e nevoie de o mizã mare.
Pãcatul originar este limitarea Sinelui. Sã nu o faci.
Ia aminte la ce îţi spune viaţa. Ea îţi aratã tot ce trebuie sã ştii despre ceea ce poţi sã devii.
Ceea ce te inspirã, te şi ghideazã şi te şi apãră.
Argumenteazã în favoarea propriilor limitãri şi, fãrã îndoialã, le vei avea.
Singura datorie pe care o ai, oricând, în cursul oricãrei vieţi, este sã-ţi fii loial ţie însuţi.
Dacã alegi siguranţa în locul fericirii, o vei avea, însã cu acest preţ.
Credinţa eronatã este sã accepţi reguli fãrã sã fi reflectat întâi asupra lor, când mergi înainte pentru cã ştii cã asta aşteaptã alţii de la tine. Vei aduna milioane de astfel de credinţe pe parcursul vieţii dacã nu eşti atent.
Câţi îşi trãiesc vieţile fãrã sã descopere vreodatã ceea ce ştiu sau ce iubesc?
Mulţi.
Este datoria ta sã nu îţi îngãdui sã ajungi ca ei.
Nu e nimic de iertat când ştii cã ai chemat la tine toate experienţele din viaţa ta. De ce te-ai încrunta la cei care îţi aduc ceea ce ai cerut?
Cel mai mult ai de învãţat când joci împotriva cuiva care te poate învinge.
Eşti maestru în ceea ce ai trãit, artizan în ceea ce trãieşti şi amator în ceea ce urmeazã a fi trãit.
Când trãieşti cu maximã intensitate, nu mai conteazã deznodãmântul jocului. Orice s-ar întâmpla, este bine.
O viaţã este şansa ta de a exprima Sinele în cel mai palpitant şi creativ mod cu putinţã.
Ţi-ai reglat capacitatea de percepţie la o anumitã frecvenţã, şi numeşti tot ceea ce poţi vedea "lumea". Te poţi acorda, oricând, la frecvenţe noi.
O viaţã creativã şi plinã de iubire pentru ceva, orice, este o viaţã sãnãtoasã. Când faci ceea ce te face fericit, ai parte de vindecare şi de siguranţã.
Primul pas pentru a te elibera de sub hipnozã este sã conştientizezi cã ai fost în stare de hipnozã.
Nu exista paradisuri, nici infernuri, ci doar aceste lumi nesfârşite pe care tu însuti le creezi, pânã în momentul când vei gãsi soluţia.
Nu exista lucru cãruia sã nu-i poţi da consimţãmântul. Nu existã nimic din care sã nu te poţi retrage.
Garanţie pentru o viaţã grea şi fericitã:
1.Aflã ce iubeşti sã faci mai mult pe acest pãmânt.
2.Fã-l indiferent de ce îţi stã în cale.
3.Dãruieşte ceea ce ai câştigat în urma acestei iubiri, acelora care se arata interesaţi.
Împărtăşindu-ţi iubirea, vei fi purtat cãtre o viaţã magică, a fericirii interioare, pe care alţii, neîmpărtăşind- o cu tine, nu o pot cunoaşte.
Dacã darurile îţi sunt mici, recompensa îţi va fi pe mãsurã. Dacã dãruieşti universuri întregi, recompensa îţi va fi imensã.
Învaţa ceea ce ştie magicianul şi nu ţi se va mai pãrea magie.
Orice rãu ar fi sã-i faci altcuiva, fă-ţi-l întâi ţie însuţi.
Fã ceea ce ai visat întotdeauna sã faci şi nu va mai rãmâne loc pentru regrete.
Pentru orice întrebare imagineazã-ţi cel mai ciudat rãspuns, total opus celui la care te-ai putea aştepta. Oare este valabil?
Unii spun sã înduri, unii spun sã slujeşti, unii sã te detaşezi. Dar cine îţi spune sã gãseşti ceea ce este cu adevãrat bine pentru tine?
Sã înveţi înseamnã sã descoperi ceea ce ştiai deja. Sã faci înseamnã sã demonstrezi cã, într-adevãr, ştii. Sã-i înveţi pe alţii înseamnã sã le aminteşti cã şi ei ştiu, la fel de bine ca şi tine. Sunteţi, cu toţii, învãţãcei, muncitori, învãţãtori.
Fiecare persoanã, întâmplãrile vieţii tale, toate sunt cu tine pentru cã tu le-ai atras înspre tine. Ceea ce alegi sã faci cu ele este treaba ta.
Cel mai bine ştii sã îi înveţi pe ceilalţi lucrurile pe care tu însuti trebuie sã le înveţi cât mai bine.
Sinele este Viaţa, Iubire, acel Ceva Magnific din centrul fiinţei tale.
Sinele nu cunoaşte limitãrile impuse de spaţiu-timp, la fel cum nu cunoaşte tot ce înseamnã griji, temeri sau credinţe în viaţa ta.
Acel Ceva nu te priveşte ca pe o fiinţã bipeda de pe suprafaţa celei de-a treia planete a unui mic soare de la marginea unei micuţe galaxii dintr-un univers neînsemnat, înghesuit, pentru o clipitã, între miliarde şi miliarde de alte universuri.
Acel Ceva te vede pe tine oglindindu-I propria imagine şi îţi oferã libertatea totalã de a face tot ce îţi doreşti, în afarã sã mori.
Pentru a aduce ceva în viaţa ta, imagineazã-ţi cã este deja acolo.
Un dezastru înseamnã o schimbare. Este o şansã deghizatã, în straie prea largi.
Eşti liber sã îţi schimbi dimensiunea conştiinţei la întâmplare, prin învãţãturi sau la voinţa. Nu îţi este însã permis, sã refuzi sã exprimi viata.
Nu exista o problemã care sã nu îţi lase un dar dupã ce trece. Cauţi problemele pentru cã ai nevoie de darurile lor.
Destinul nu te forţeazã sã mergi într-o direcţie pe care nu vrei sã o urmezi. Tu eşti cel care alegi. Destinul tãu este în mâinile tale.
Eşti o fiinţã a luminii. Ai venit din luminã, te vei întoarce în luminã; la fiecare pas te înconjoarã lumina fiinţei tale nelimitate.
Imagineazã-ţi universul minunat şi desãvârşit. Apoi fii sigur de urmãtorul lucru: Sinele şi l-a imaginat puţin mai bine decât ai fãcut-o tu.
Continua sã eviţi problemele, şi nu vei fi niciodatã cel care le-a depãşit.
Nu ţi se va trimite niciodatã o dorinţã fãrã sã-ţi fie dãruitã şi puterea de a o realiza. S-ar putea însã sã fie nevoie sã depui efort pentru aceasta.
Nu exista greşeli. Întâmplãrile pe care le atragi asupra ta, oricât de neplãcute ar fi ele, sunt absolut necesare pentru cã tu sã înveţi ceea ce trebuie sã ştii. Fiecare pas pe care îl faci este necesar pentru cã tu sã ajungi la ţelul pe care ţi l-ai propus.
Ţi-ai dat propria viaţã ca sã ajungi cine eşti astãzi. A meritat?
Viaţa EXISTĂ. Acolo te duci atunci când ai nevoie de vindecare, alinare, energie, perspectivă.
Nimeni nu poate ajuta la rezolvarea unei probleme dacã problema este cã persoana ce trebuie ajutată nu vrea sã gãseascã rezolvarea.
Nu este nevoie sã te lupţi ca sã trãieşti potrivit dorinţelor tale. Trãieşte cum vrei şi plãteşte preţul necesar.
Motivul esenţial pentru care nu ai primit rãspunsuri este cã nu ai pus întrebãrile.
Principiile se schimbã greu, pe nesimţite, şi nu ştii niciodatã cã s-au schimbat pânã când, la un moment dat, ceva ce înainte era bine, acum nu mai pare a fi aşa.

2 comentarii:

Anonim spunea...

wishfull thinking

DANIIL spunea...

Felicitari pentru tot ceea ce faci aici!!!

PUTEREA VIZUALIZĂRII CREATOARE BENEFICE ÎŢI STĂ ACUM LA DISPOZIŢIE! DACĂ AI NEVOIE FOLOSEŞTE-O!